Vainilla Slow

Missió de l’Espai Vainilla Slow Yoga

Entenc que estàs amb moltes coses al cap i t’exigeixes massa. Sé que puc ajudar-te a viure amb més calma. Jo, després de viure massa de pressa, en vaig aprendre i estic en el camí del benestar dia a dia i vaig prometre’m ajudar a qui ho necessiti i vulgui desaccelerar per a cuidar-se i gaudir. Sé que et decepciona que tot i fer, o no, el que t’agrada notis que arribes al teu límit mental i que la teva energia i Salut et comencen a demanar atenció. No t’oblidis mai d’això que et diré: decidir per a tu i cuidar-te a tu en primer lloc, no és ser egoista. És imprescindible per a estar bé i per a ser un exemple per als qui t’envolten…
Cuida el teu descans, la teva alimentació, el teu temps lliure, aprèn sobre respiració, sobre mobilitzar la teva energia, aprèn a evitar fer més d’una cosa a la vegada, a estirar el teu cos i practicar asanes, visualitzacions i respiracions amb gran beneficis sobre el teu sistema nerviós i la teva energia. Aprèn a expressar allò que inquieta a la teva ment i a trobar l’espai ideal per a fer-ho. L’estat natural del teu cos és la Salut. La teva ment és com una emissora de ràdio que has de sintonitzar cada dia.
El teu cos et parla i necessites aprendre a parar i a escoltar-lo.
Doncs jo no veig millor moment on invertir la meva il•lusió i passió per a cuidar-te i acompanyar-te per a viure amb més qualitat de vida.
Això no va de mi, va de nosaltres. De tots els que volem respirar calma amb una Vida Slow plena d’energia i Salut per a gaudir-la.
M’emociona només pensar en les històries que coneixeré d’aprop i que en sereu els protagonistes. En l’abans i el després que sentirà cadascú.

VAINILLA SLOW… és suau l’aroma, però intensa la transformació que viuràs per dins i per fora.

Vainilla

Us explico perquè he escollit aquest nom. A part de la seva olor que enamora a la majoria, la vainilla té unes propietats que la fan especial.

flor-vainila-slow
  • Evoca inconscientment a records positius de la infància
  • Té un efecte calmant i redueix l’ansietat, l’estrès i millora els estats depressius
  • És afrodisíaca, potencia la sensualitat
  • Ajuda a respirar millor
  • Suavitza qualsevol ambient de tensió
  • És com una abraçada que aporta calidesa i consol
  • Augmenta l’energia en casos de fatiga, apatia o cansament. Estimula i a la vegada tranquil•litza al sistema nerviós. Relaxació i pau interior
  • S’utilitza a la cuina i això la fa molt especial. Coneixes receptes amb vainilla? En descobrirem!
  • La vainilla dels gelats o perfums econòmics no és l’autèntica vainilla. És vanil·lina, una molècula sintètica que s’obté industrialment a partir de la polpa de la fusta. L’autèntica vainilla ve d’una orquídia originària de Mèxic on només les abelles d’allà la pol·linitzen i tenen un sol dia per a fer-ho mentre la flor està oberta. A altres llocs com Madagascar es cultiva i es pol·linitza artificialment abans que passin 24h des de que brota la flor, que ha tardat 3 anys en florir. El fruit de la vainilla és la vaina negra i estreta de la qual s’extreuen les llavors aromàtiques de vainilla

Què és Slow Life?

És un moviment cultural, que té origen a Itàlia amb l’inici de l’Slow Food (quan Carlo Petrini va veure que s’obria el primer restaurant de fast food).
La SLOW LIFE promou desaccelerar el ritme de vida per a gaudir del que realment és important, obtenint una vida de més qualitat i plaer i reduir així l’estrès i ansietat que tant ens afecta. No és viure lent, sinó dedicar el temps suficient que cada cosa necessita. El teu propi ritme. Actualment fem les coses molt de pressa i sense atenció.
Quan mengis, menja. Quan abracis, abraça, quan caminis, camina… però evita fer coses creuades (multitasking) que saturen la teva ment. Simplifica la teva vida. Busca la qualitat i no la quantitat. Respira. Fes pauses. Allibera compromisos. Digues No. Elimina les notificacions del mòbil. Desperta’t 10 min abans i evita començar el dia corrent. Aprèn dels llibres. Camina per la platja. Sent la natura.

Coneix la meva Guia Slow Life aquí

Viu el present, la vida és el que està passant ara i aquí.

Vols conèixer els beneficis de venir al Vainilla Slow Yoga?