Cada trimestre

Yoga digestió i emocions

Una pràctica enfocada a cuidar del teu sistema digestiu, per a eliminar toxines, reduir la inflamació, millorar l’absorció de nutrients, aportar energia a nivell digestiu, equilibrar el metabolisme i treballar en les emocions “mal digerides” de la vida diària.

Yoga principiants i olis essencials

Per a iniciar-te en la pràctica si no has fet mai Yoga o per a tornar a la base. A més treballem amb olis essencials que actuen directament sobre el sistema límbic afavorint la relaxació o l’estimulació/focus d’allò que volem treballar.

Yoga infants i família

Reforça el vincle familiar, és un temps de qualitat per a gaudir junts. La pràctica de Yoga aporta Salut a molts nivells: físic, emocional, immunitari, energètic. És una activitat molt enriquidora per a tots.

Anuals

Slow Life

Aprendre a viure amb calma i a gaudir. Abandonem viure en automàtic, fer masses coses, estar saturats de compromisos i informació. Aprenem a desaccelerar valorant com ens sentim i com volem viure. La seqüència de Yoga va enfocada a aquest tema i la part teòrica t’ajuda a fer el click mental que necessites.

Yoga & Mindfulness amb xocolata

Yoga & mindfulness amb xocolata i(o altres aliments. El Mindfulness és una pràctica d’atenció plena. Seqüència de Yoga per a preparar el cos i degustació d’aliments amb pràctica de Mindfulness. Redueix l’estrès i descobreixes una nova forma de gaudir dels aliments.

Segons l'època de l'any

Amb el bon temps fem sessions de Yoga a la platja o caminades al bosc i Yoga. Quan arriba el fred pots gaudir d’un Taller per a preparar el cos (escalfar els ronyons, degustar Te calentó, treballar les emocions que s’associen a cada estació de l’any...)

Entrenament i Yoga

Treballa el teu cos i la ment amb dues pràctiques complementàries. Un entrenament funcional d'alta intensitat amb un entrenador Certificat Crossfit L1 i acaba l'entrenament relaxant els músculs, estirant i respirant amb una pràctica de Yoga.

Yoga en parella

Deixa’t guiar en aquesta pràctica per a dos amb la persona especial que tu vulguis. Pot ser la teva parella, mare, el teu pare, una persona especial per a tu... La connexió i diversió en la pràctica serà màgia!

Sobre Nutrició

Vols aprendre a llegir etiquetes alimentàries? I altres temes de Salut? Malalties autoimmunes? Problemes digestius? Parlem sobre alimentació saludable, nous hàbits que poden formar part del teu dia a dia i milloren la qualitat de vida. Per a fer canvis cal tenir la informació i la motivació necessària. Aquí la trobaràs!

Consulta el calendari per conèixer totes les dates

Plans de salut

VAINILLA YOGA FIT

És un pla d’1 setmana de pràctica al matí per a tonificar, millorar la digestió, eliminar toxines i gaudir del teu cos! Amb consells d’alimentació i receptes saludables! Mira l’agenda!

PLA VAINILLA SLOW LIFE

Per a fer una pausa, un descans. Gaudir de la Vida Slow i fer canvis en la teva vida que t’ajudin a viure com tu vols i et mereixes.

Tens alguna proposta?