Sessions Privades

Sessions individuals de massatge bok bu, coaching nutricional i salut o sessió de yoga per a millorar els teus hàbits d’alimentació i estil de vida, introduir hàbits Slow Life i reduir l’estrès i ansietat i millorar la qualitat de vida.

Amb Anna Gumà: Dietista Nutricionista Col·legiada CAT 000608, formada en Coaching Nutricional i de Salut i Professora de Yoga.

En medicina tradicional xinesa, l’abdomen es considera el centre energètic del cos i treballar els desequilibris energètics és el que ajuda a prevenir les malalties.

  • Beneficis:
    EQUILIBRA L’ENERGIA: augmenta el flux d’energia, alliberant bloquejos d’òrgans i tensions.
  • HARMONITZA LES EMOCIONS: el sistema digestiu és molt sensible a les emocions. Si tens sensibilitat elevada, si pateixes estrès i ansietat, aquestes emocions es traslladen al sistema digestiu, inflamant intestins per exemple o provocant inflamació abdominal i gasos. Amb el treball als òrgans aconseguim calmar emocions.
  • ELIMINA TOXINES: promou l’eliminació de toxines afavorint la circulació natural de l’energia, de la sang i limfàtica. El pulmó pot eliminar més diòxid de carboni, el fetge s’activa per a depurar, líntestí gruixut expulsa toxines sòlides.

Indicat per a: millorar digestió i absorció de nutrients, restrenyiment, reduir abdomen, acompanyament pèrdua pes, regular la gana, reduir estrès, ansietat o migranya, donar energia al fetge en estats de cansament, millorar l’estat de la pell, dolor menstrual, potenciar creixement en infants, augmentar la concentració i la fertilitat.

La pregunta que més rebem quan oferim aquest servei és la de si fem dietes. Sóc Col·legiada com a Dietista Nutricionista CAT 000608, amb formació en Coaching Nutricional per “Nutritional Coaching” i Coaching Salut per “The International School of Coaching” i la resposta la tenim molt clara. NO fem dietes.

Creiem en un estil de vida saludable, que comença per a estimar-se a un/a mateix/a. No volem esperar a perdre pes per a ser feliç, estimar-se i cuidar-se. La indústria de l’”aprimament” ha venut mètodes temporals amb poc esforç per a perdre pes en poc temps, però a la vegada perds salut, habitualment et poses de mal humor i passes gana o no segueixes al peu de la lletra la dieta. Nosaltres treballem amb la persona. Primer has de treballar-te per dins i fer un click mental que només depèn de tu. S’han de canalitzar les teves emocions, si menges perquè tens gana o perquè estàs cansat/ada, amb estrès. Si no et mous el suficient perquè no ets conscient de la importància de l’exercici i el treball muscular… L’equilibri intern arriba quan diferents aspectes de la teva vida estan en ordre: les emocions, l’ordre físic i mental, la teva actitud, el moviment que li regales al teu cos fent exercici, Yoga… T’ajudaré a revisar la teva alimentació i la forma com menges i a introduir-hi canvis progressivament, l’antropometria i composició corporal, a valorar el grau d’estrès i la forma com t’organitzes, la teva Salut física, l’energia que tens. Rebràs informació nutricional per a introduir nous canvis en la forma de comprar, cuinar, menjar.

Els temes a tractar poden ser:
– pèrdua de pes saludable a través d’un estil de vida saludable.
-reducció de l’estrès i millora de la qualitat de vida amb hàbits Slow Life.
– voler posar ordre als teus hàbits de Salut i tenir motivació i suport per a fer-ho.

Si les sessions de Yoga amb grup no t’encaixen perquè en aquest moments tens una necessitat especial o ganes d’atenció individualitzada, es poden fer sessions individuals personalitzades posant focus al que tu vulguis treballar(física, emocional o energèticament.)

1 sessió

45 €

40 € si ets alumne del Vainilla Slow

Infants

25 €

Sessió de massatge Bok Bu 30 min

20 € si ets alumne del Vainilla Slow

Packs combinables

Pack combinable entre els 3 serveis per quan vols fer un treball més intens i constant

5 sessions

200 €

Vàlid per 6 mesos
 
Servei limitat de places per a poder ajudar i gaudir de cada sessió i procés.
Volem qualitat i no quantitat.

10 sessions

390 €

Vàlid per 6 mesos
 
Servei limitat de places per a poder ajudar i gaudir de cada sessió i procés.
Volem qualitat i no quantitat.

Vols viure el teu canvi al Vainilla Slow Yoga?