yoga-salut

Yoga Adults

Construeix la teva pròpia Vida Slow i el teu Benestar desde l’esterilla

Important: En totes les quotes (Vainilla Slow, Pura i Happy) hi ha flexibilitat.

  • Pots reservar amb l’App del Vainilla per a fer les pràctiques el dia i hora que vulguis dins del mes. Distribueix-les durant el mes com tu vulguis. 
  • Pots escollir fer la pràctica còmode des de casa (Online en directe, guiant-te al moment) o venir en persona a gaudir de l’experiència Vainilla (olors, ajusts, l’energia i calma de l’espai…). A l’horari reserves per a la classe Online o presencial. Els crèdits per a reservar són els mateixos, tu decideixes.

  • Quantes practiques mensuals vols fer?

Vainilla Slow

45 €

al mes

Opció trimestral 125€ 

4 pràctiques al mes

Reserva de dia flexible a través d’una aplicació.

Nota: Per a començar està bé! Et recomanem però fer petites pràctiques a casa per a mantenir una bona pràctica i sentir-te genial. En voldràs més? 😉

Vainilla Pura

60 €

al mes

Opció trimestral 170€ 

8 pràctiques al mes

Reserva de dia flexible en l’horari i setmana que vulguis.

Nota: És genial per a aprofundir i notar que la teva ment i el teu cos respiren amb més calma, que guanyes flexibilitat i et sents amb més energia i ordre per al dia a dia.

Vainilla Happy

72€

al mes

Opció trimestral 206€

12 pràctiques al mes

Reserva de dia flexible en l’horari i setmana que vulguis.

Nota: Diem que és transformadora! Et fa flexible i fort/a, el teu cos t’agraeix aquest regal, sents que flotes, et nodreix i rejuveneix…

Això et fa Happy oi?

Vainilla Diferit

35€

al mes

Classes online en diferit

Si no pots fer pràctiques en directe aquesta és la teva opció!
Pràctiques en diferit cada setmana de Yin Yoga, Yoga Salut per a practicar quan vulguis i les vegades que vulguis.

Accés a les classes mensuals en diferit.

Yoga com a estil de vida. Practica des d’on vulguis. Enamora’t de com la pràctica et pot fer sentir!

APP Vainilla

T’ho posem fàcil!
Accedeix amb la App  del Vainilla i fes la reserva de la teva classe, en qualsevol moment!

yoguilandia-vainilla

Yoga Infants

Yoguilàndia

35 €

al mes

1 sessió a la setmana

Yoga per a infants de 5 a 13 anys. S’ofereix un petit berenar saludable per a fomentar bons hàbits d’alimentació

Trimestral: 90€

yoga-prenatal-vainilla

Yoga Prenatal-Postnatal

Yoga Prenatal

50 €

al mes

1 sessió a la setmana

Enfocat a dones que estiguin embarassades a partir de les 12 setmanes, amb un embaràs sense risc. També poden venir dones en etapa fèrtil que desitgin un embaràs en els propers anys per a preparar el seu cos, l’úter, la seva energia i la ment.

Yoga postnatal mare & nadó

50 €

al mes

1 sessió a la setmana

Continua la teva pràctica amb el teu fill/a. Amb classes adaptades a aquest moment tant especial i irrepetible. Ajuden a trobar ordre dins el caos, a expressar totes aquelles emocions noves, a acceptar-les amb amor, a tancar els malucs, afavorir la recuperació física i mental i a viure aquest moment amb altres dones amb qui compartiu l’experiència de ser mare!

La nostra filosofia sobre el preu

Els diners són una forma per a agrair l’energia que l’altre persona està dedicant en tu. El que tu veus a la classe i la feina invisible per a que tot estigui a punt. Des del Vainilla Slow Yoga t’oferim el millor de nosaltres i ens apassiona la teva Salut, el teu benestar. Estem treballant molt a gust per a tu, ens formem de forma continuada. Volem que tu, “Vainilla Yogui” rebis el que necessitis, que formi part del teu estil de vida i que et sentis millor cada vegada que entris a l’Espai Vainilla Slow Yoga. Que surtis renovat/ada, amb més energia, claredat, calma i benestar . No volem que ens valoris pel preu o que ens comparis. Estem segurs del que oferim: professionalitat, professors amb experiència i formació continuada en Yoga i Salut, millora de la teva Salut i qualitat de vida. I això és el que ens mou a cada moment.
Valora la transformació interior i exterior que et regales i la Salut i qualitat de vida que guanyes. Si penses així, benvingut/uda a l’Espai VAINILLA SLOW YOGA!
Cuidem i fem honor a l’energia per a poder entregar el millor en cada sessió. No volem quantitat d’hores, fer un excés de classes, sinó gaudir-les.

 

Consulta les condicions