Preguntes Freqüents

Sí, sens dubte! És un plaer que comencis aquí el teu camí. T’acompanyarem en cada sessió de yoga perquè vagis adaptant-te.

Just al contrari, el Yoga t’anirà bé per a guanyar flexibilitat, entre moltes altres coses. Això sí, requereix dedicació i constància.

“Si pots respirar, pots fer Yoga” de Krishnamacharya.

No, potser les dones s’han anat interessant més pel Yoga, però tothom hauria de practicar Yoga per a millorar en molts aspectes de Salut física i mental.

Potser no, no hi ha cap obligació de canviar la forma de ser, però potser t’estàs fent una idea equivocada del que fem a les classes de Yoga. Creus que passaràs tota la classe cantant Ommm amb les cames creuades? Vine i deixa’t sorprendre!

Per a una bona pràctica és recomanat que no mengis 2 hores abans de la sessió. O si et coincideix amb algun àpat menja lleuger, poca quantitat i de fàcil digestió.
Durant la pràctica tampoc es recomana beure aigua, a excepció que tinguis molta set i el cos t’ho demani. Sempre escolta el teu cos, que és savi. Però amb la pràctica s’escalfen els òrgans i no volem refredar-los a mitja pràctica.

Es recomana un mínim de 2 vegades a la setmana. Però l’ideal seria que cada dia en poguéssim fer una mica. Si vens 1 vegada/ setmana al Vainilla Slow Yoga i fas mini pràctiques a casa també és molt bona opció. És el que tu sentis, però les pràctiques guiades ajuden a avançar més i millor per a rebre’n els beneficis físics, mentals i energètics.

Un cop has parlat amb nosaltres i vens a fer la teva primera classe, vine amb roba còmode. Evita caputxes, collarets que pengen o d’altres joies que et puguin molestar.
Trobaràs l’Espai Vainilla Slow Yoga obert 10 minuts abans de la classe, pel que pots canviar-te si ho necessites, descalçar-te al vestuari i preparar l’esterilla, el bloc, la manta i el material que t’oferim. Sigues puntual, les classes comencen a l’hora indicada i és un respecte per a les persones que ja són dins. Procura mantenir un ambient de calma. Des del moment que entres per la porta comença la teva pràctica i vas deixant enrere tot el que no forma part d’aquest moment.

Si, sense que et descompti la classe presencial si ho fas 2 hores abans de que comenci.  Així donem temps a algú que potser s’ha quedat sense plaça i la vol aprofitar.

L’Espai té un límit de capacitat física però si trobes ple, pots apuntar-te a la llista d’espera i t’avisa si hi ha alguna baixa. Igualment, tot i ser una aplicació hi ha l’ull humà darrere controlant sovint que ningú es quedi sense plaça i  si fos el cas obrir nou grup. Per això, recomanem reservar amb antel·lació i planificar bé les dues properes setmanes, així tenim marge de maniobra.

Vols viure el teu canvi al Vainilla Slow Yoga?