Anna es una profesora muy atenta, me encanta como explica el beneficio y lo que deberíamos notar con cada asana, me ayuda a mejorar continuamente. Además, siempre enfoca la práctica a temáticas concretas que pueden ser espirituales, emocionales, nutricionales… eso hace que las clases con Anna sean muy completas y nunca aburridas.

Noémie C., Cabrera d'Anoia.
M’ajuda en el dia a dia a continuar-me treballant tant a nivell físic com personal. S’ha convertit en una necessitat.
Xavi, Sant Pere de Riudebitlles
Fer classes de yoga amb l’Anna m’ha fet endinsar-me en un nou món d’equilibri, amor, flexibilitat, treball físic, mental… i tot gràcies a l’Anna!!! Una gran professional que transmet molt bé els seus valors a les seves classes, respectant en tot moment a cada “alumn@“. Cada cop que fas classe amb ella aprens molt, surts renovat i amb ganes de més.”
Bárbara
Conèixer a l’Anna i fer ioga amb ella m’ha fet descobrir el tipus de vida que vull … amb calma i temps per a mi. La seva veu em transporta a la pau absoluta.
Tania Fabrega
M’agrada practicar Yoga amb l’Anna, et transmet la seva energía positiva i sempre amb un somriure a la cara. Ens inspira amb la seva forma de veure la vida, ens ensenya que només hem de superar-nos a nosaltres mateixos sense judici ni comparacions. Una lliçó de vida.
Sandra U.B
Pues yo empecé yoga hace unos años y, gracias a ti, continúo. Siempre me ha atraído, desde la Universidad, pero por vergüenza fui dejando esas ganas de lado hasta que el psicólogo me recomendó (casi que me obliga ) a apuntarme a algo que me hiciera feliz, y me apunté . Y me encanta! Gracias Anna!! Levantarse pronto nunca fue tan fácil.
Patricia P.
El cos expandint-se, camins que s´obren”. l´Anna té una gran sensibilitat per transmetre els seus coneixements. Em sento afortunada sent allà per a rebre´ls
Mia Esteve
Jo sempre dic que el Ioga m’ha canviat la vida!!!! Però a part del ioga sentir com tu el transmets!!! El meu inici va ser perseguint la idea de no arribar rovellada a la vellesa. Llevar-se a quarts de 7 per anar a fer la pràctica és el millor per començar el día i la setmana!! Ho faria cada dia!! Gràcies Anna!
Pilar Torrents
veronica
Inversió de temps en tu per estar millor amb la gent Pau i relaxació per la teva ànima…
Veronica, Sant Pere Riudebitlles!
nuria

Les classes amb l’Anna són precioses, dinàmiques i riques en variacions adaptades a persones amb diferents graus de flexibiltat. Transmet moltíssim amor cap al yoga, i és molt curosa amb els detalls, a cada classe hi ha alguna petita sorpresa! A part, l’espai i la companyia són genials!

Núria
laura-esteller

He descobert el ioga amb l’Anna i la seva proposta del Pla Vainilla Fit. Ha estat una experiència molt enriquidora i intensa que espero repetir ben aviat. L’Anna és una gran professional capaç de transmetre els beneficis del ioga des del minut 1 i et fa ser conscient de la importància de dedicar-se temps a un mateix, algo que sembla simple però és molt complicat. 

Laura Esteller

Vols viure el teu canvi al Vainilla Slow Yoga?