Normes

PUNTUALITAT: Arriba puntual per a tenir temps de preparar el material que necessitis. D’aquesta forma comences a practicar. A més no trenquem l’harmonia de l’inici de la pràctica quan ja hem començat la classe. Et recomanem uns 10 min o com a mínim 5 minuts abans. Això sí, si arribes tard, entra amb calma. Els altres ja han començat la seva pràctica.

COMUNITAT: Procurem que tothom se sentí còmode, tingui l’espai suficient per a la pràctica. Cuida el material i plega bé la manta o el que hagis utilitzat. Si hi ha algun material en mal estat (olor, trencat…) avisa’ns, si us plau!

SILENCI: Posa el mòbil en silenci o apaga’l.

HIGIENE: Al Vainilla Slow Yoga podeu fer servir les esterilles i material que oferim, però demanem que tingueu una bona cura personal (peus nets, portar tovalloleta per a la suor si cal, evitar posar la manta a sobre si has suat molt i fer-ho amb una tovallola personal…) per tal de mantenir-ho tot tal com ho has trobat. Cal netejar i desinfectar el material utilitzat un cop acabem la pràctica. Si us trobeu material en males condicions, us agraïm que ens informeu per a sol·lucionar-ho. Gràcies.

SALUT: Informa’ns de qualsevol dolor o lesió a la fitxa d’alumne o en la pràctica si hi ha algun canvi que sigui important saber.

QUOTES- RESERVES I PAGAMENTS:
Els pagaments es cobraran durant la primera setmana del mes corresponent a l’activitat.  Si pagueu un Taller i no podeu venir ens heu d’avisar amb més de 24h d’antelació. Sinó, sentint-ho molt, no es tornaran els diners ja que comptàvem amb la vostra plaça.

OBJECTES PERSONALS: Alliberació de responsabilitat d’objectes personals:
Estem segures de que ningú vindrà amb males intencions, però evita portar objectes de valor per a fer la pràctica. No ens podem fer càrrec de la pèrdua d’objectes personals. Si has de guardar alguna cosa concreta, comenta’ns-ho.

DRETS D’IMATGE: Per a temes de privacitat, no es poden fer fotos a altres persones sense el seu consentiment. Però pots fer-te’n a tu i a persones que ho vulguin. Ens pots etiquetar @vainillaslowyoga o #vainillaslowyoga