Yoga Prenatal

Enfocat a dones que estiguin embarassades a partir de les 12 setmanes, amb un embaràs sense risc. També poden venir dones en etapa fèrtil que desitgin un embaràs properament per a preparar el seu cos, l’úter, la seva energia i la ment.

Yoga Salut

Hatha Yoga amb el projecte personal de l’ANNA, Yoga Nutricional & Slow Life, treballant aspectes de NUTRICIÓ i DIGESTIÓ- HÀBITS SALUDABLES- EMOCIONS. Per a nodrir-te física, emocional i energèticament.

Yoguilàndia

Yoga per a infants de 5 a 13 anys.  Es treballen molts aspectes físics(postura corporal, equilibri, respiració...), emocionals(autoestima, confiança, seguretat, benestar, superació...) en un entorn ple d’harmonia.

Yin Yoga

El Yin és medicina! És un Yoga en el que es mantenen les asanes uns minuts. Des de la no exigència i la quietud donem espai per a les emocions, aprenent a respirar, a vegades en la incomoditat d'una asana (mai dolor). D'aquesta forma es treballen els teixits Yin del cos (la fascia, els lligaments, articulacions i ossos) i també els canals energètics o meridians per a que flueixi l'energia i millori la funció de tots els òrgans vitals. Tornar a lo simple, entrenar la ment per a parar, sanar i regenerar. Guanyes flexibilitat i cada pràctica és un viatge transformador!

Navakarana Vinyasa Deconstrucció

El Navakarana Vinyasa és un mètode creat per Dario Calvaruso. És una pràctica fluïda, intensa i transformadora que es practica amb un ritme com si fós un ball integrant la respiració ujjayi, el drishti(focus de la mirada),les 9 unitats de moviment incloent postures de peu, equilibri,al terra, torsió, invertides... En les classes de Deconstrucció aprenem la correcta alineació i les seqüències pas a pas i explorem un cop integrada, la seqüència de forma més fluida.

Vinyasa Yoga

És una pràctica fluida, on es coordina el moviment dinàmic i la respiració.

Mindfulness

Necessitem entrenar la nostra ment per a la presència, el gaudir, descobrir-nos amb una mirada més respectuosa i amable amb nosaltres i l'entorn. Es fan pràctiques en quietud i també des del moviment(cos).

Classe Sorpresa

L’últim divendres de cada mes: Mindfulness amb xocolata, música especial o cant en directe, aprofundiment en postures avançades, etc. Preu: 10€ pels alumnes i 15€ no alumnes.