FORMES DE PAGAMENT de Setembre a Juny

ADULTS: Pagament Domiciliat Mensual. El pagament es cobrarà durant la primera setmana del mes corresponent a l’activitat.

 

YOGUILÀNDIA (yoga infants/adolescents ) i PRENATAL: No hi ha domiciliació bancària. Pagament mensual o trimestral en efectiu o transferència.

 

Condicions

Tots els preus són amb l’IVA del 21% inclòs.

El preu Inclou la pràctica guiada per una persona formada i experta en Yoga, la utilització de l’espai i el lloguer d’esterilla i de tot el material necessari per a la sessió.

Falta d’assistència per motius personals: La mensualitat no s’ajusta segons les classes que puguis faltar per motius personals, no ens en podem fer càrrec. Però si de forma puntual un dia no pots venir t’ajudarem per a que puguis fer la teva sessió en un altre grup aquella setmana o la  següent.

DURADA DE LES CLASSES ADULTS: Les sessions tenen una durada de 55 min i comencen sempre puntuals. Acostuma’t a arribar 10 min abans i comença bé la teva pràctica com si fos un ritual.

VAL de 5: 5 sessions de Yoga. La validesa comença el dia de la compra i dura 3 mesos. És unipersonal. (NO ES VENEN VALS QUAN L’ESPAI ESTÀ COMPLET COM ACTUALMENT, PERQUÈ NO HI HA PLAÇA EXTRA EN LA MAJORIA DE GRUPS)
VAL de 10: 10 sessions de Yoga. La validesa comença el dia de la compra i dura 6 mesos. És unipersonal.

CLASSE DE PROVA: La classe de prova(5€) és per a qui no ha provat mai una classe (inclou esterilla i material). Si t’apuntes al final de la pràctica(pagament de la quota), et surt gratuïta la classe de prova.
Què passa si no m’apunto a principi de mes? Si t’apuntes a mig mes el pagament serà de la meitat del mes, en efectiu.

EL PAGAMENT TRIMESTRAL és amb descompte, és una oportunitat que s’ofereix 3 vegades l’any els mesos de GENER- ABRIL- SETEMBRE.

SI NO POTS VENIR MÉS i has de cancel·lar els teus pagaments

BAIXA

Avisa’ns abans del dia 25 si el proper mes no pots continuar.
Per correu a yogayvidaslow@annaguma.com
Per telf al 666151734 (Anna Gumà)
Directament al vainilla Slow Yoga en horari d’atenció.(pregunta al 666151734 per a veure’ns personalment)
Vine a fer-nos una abraçada i ens desitgem bon camí.

Si és per domiciliació bancària farem els tràmits corresponents per a fer la teva baixa, sempre abans del dia 25 del mes per a poder fer efectiu el teu canvi i evitar devolucions de rebuts amb les conseqüents despeses bancàries(6€).

Per a canvis de quota: Si vols modificar la teva quota (per exemple passar de Vainilla Slow (1 sessió/setmana) a Vainilla Pura (2 sessions/setmana)) ens avises també per correu, telf o en persona per a fer les modificacions necessàries i amb el pagament quedarà el canvi confirmat.

Tens algun dubte?