Beneficis de venir a l’Espai Vainilla Slow Yoga

Benestar

El moviment i la respiració oxigenen el teu cos amb efecte antienvelliment. Millora la flexibilitat, l’equilibri i la postura corporal.

Per a tu

Sintonitzes la teva ment per a viure amb inspiració, il·lusió i agraïment. Equilibri físic, mental i emocional. Augmenta l’energia vital i aporta calma interior.

Salut

Millora la digestió, l’absorció de nutrients i elimina toxines Tonifica i treballa tot el teu cos Forma part d’un estil de vida saludable i adoptes nous hàbits de Salut.

Aprenentatge

Superes límits mentals i físics, fas coses que no has fet mai Tot el que aprens a l’esterilla t’ajuda en el teu dia a dia. Aprens a baixar el ritme, a escoltar el teu cos i a calmar la ment.

“El qui ensenya aprèn dues vegades” J.Joubert

Al Vainilla Slow Yoga ens apasiona la teva salut!
És per això que en el cas d’ampliar equip sempre es té en compte que la persona que fa la classe sigui coherent amb el seu estil de vida, que tingui formació continuada en Yoga i Salut i que transmeti el que ha après en el seu camí personal i professional de forma sincera per a ajudar a tots els alumnes a aprendre sobre Yoga i a gaudir de la pràctica per a transformar el seu camí.

Vols viure el teu canvi al Vainilla Slow Yoga?